Uw hairstylist voor professionele l’Oréal producten

Bent u op zoek naar een kapper die uitsluitend werkt met L’Oréal producten in Mechelen? Dan kan u terecht bij kapsalon Lucky Looks & Co.

Vakmanschap in haarverzorging

Zaakvoerder Ivan Op De Beeck en zijn team kiezen resoluut voor kwaliteit in snit én kleur. Ze werken ook enkel met haarverzorgingsproducten die uw haar beschermen, voeden én een natuurlijke glans geven.

Lucky Looks & Co is een L'Oréal Professional hairstylist en verwelkomt u voor een unieke en onvergetelijke ervaring. De kappers beschikken over een ruime kennis van alle producten waarmee ze werken en kunnen op elk moment garanderen dat uw haar de juiste verzorging krijgt.

Mee met de trends

Lucky Looks & Co biedt unieke oplossingen en de laatste trends op het gebied van snit, haarkleur, verzorging en styling. Vertrouw op de professionele expertise van uw kapper in Mechelen. Dit kapsalon werkt met de innovatieve producten van L'Oréal Professional. Dit kan gaan van specifieke verzorgingen tot een permanente haarkleuring, balayage of ombre. Op elk moment zorgen de professionele producten van L’Oréal in combinatie met de expertise van uw kapper voor een trendy kapsel én een unieke look.

http://kapper.lorealprofessionnel.be/480655-lucky-looks-co-bvba